«Ахіллесова п'ята» «фронтовиків» Яценюка: Нардеп Логвинський посварився в ефірі з військовими через Мартиненка (відео)

Георгій Логвинський заявив, що "займається захистом прав людини"... просто людини... просто принципіальний

Логвинський заявив, що "займається захистом прав людини"

Екс-керівник Одеської області Михайло Саакашвілі розмістив на своїй сторінці у Facebook відео перепалки між народним депутатом від "Народного фронту" Георгієм Логвинським і представниками добровольчих батальйонів біля Апеляційного суду Києва 12 травня, зазначають Патріоти України.

Представники добробатів вимагають покарання для екс-депутата від "Народного фронту" Миколи Мартиненка, водночас Логвинський захищає свого колегу і "сірого кардинала" НФ. Нардеп заявив, що активісти своєю поведінкою "руйнують судову систему". У відповідь його назвали "спільником" Мартиненка.

12 травня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення Солом'янського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу Мартиненку у вигляді особистої поруки. 22 квітня за Мартиненка поручилося 18 політиків, зокрема й Логвинський.

В Україні колишнього депутата Верховної Ради підозрюють у зловживаннях під час виконання контракту купівлі-продажу уранового концентрату для ДП "СхідГЗК" через австрійську компанію Steuermann. За словами голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, Мартиненку загрожує до 12 років позбавлення волі.

.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...