Через родичку Миколи Мартиненка: Скандальний нардеп Дейдей розлучається (фото, відео)

Інформацію про розлучення підтвердила дружина політика Інга.

Євген Дейдей розлучається через коханку. Фото: соцмережі.

Народний депутат від "Народного фронту" Євген Дейдей розлучається зі своєю дружиною через коханку - родичку колеги по фракції. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Зазначається, що інформацію про розлучення підтвердила дружина політика Інга. Вона також натякнула, що причиною цього стала "третя" в їхніх відносинах.

Подробиці ситуації Інга Дейдей не коментує, але зазначає, що для неї це дуже болюча тема. У свою чергу її законний чоловік вже публікує на своїй сторінці в соцмережі щасливі фото з Дариною Ледовських і супроводжує їх романтичної підписом "Спасибі, що ти є".

Відомо, що Дарина - племінниця Олени Ледовських, також нардепа з "Народного фронту" і правої руки Миколи Мартиненка. Засідання суду з приводу розлучення і розділу майна вже призначено через два тижні. Згідно з декларацією депутата, дві квартири в Одесі належать його дружині Інзі.

Сам Дейдей пояснив в Facebook, що не живе зі своєю дружиною вже майже півроку. "Це було наше спільне рішення. Тому спекулювати на цій темі недоречно і безглуздо", - написав він.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...