Через родичку Миколи Мартиненка: Скандальний нардеп Дейдей розлучається (фото, відео)

Інформацію про розлучення підтвердила дружина політика Інга.

Євген Дейдей розлучається через коханку. Фото: соцмережі.

Народний депутат від "Народного фронту" Євген Дейдей розлучається зі своєю дружиною через коханку - родичку колеги по фракції. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Зазначається, що інформацію про розлучення підтвердила дружина політика Інга. Вона також натякнула, що причиною цього стала "третя" в їхніх відносинах.

Подробиці ситуації Інга Дейдей не коментує, але зазначає, що для неї це дуже болюча тема. У свою чергу її законний чоловік вже публікує на своїй сторінці в соцмережі щасливі фото з Дариною Ледовських і супроводжує їх романтичної підписом "Спасибі, що ти є".

Відомо, що Дарина - племінниця Олени Ледовських, також нардепа з "Народного фронту" і правої руки Миколи Мартиненка. Засідання суду з приводу розлучення і розділу майна вже призначено через два тижні. Згідно з декларацією депутата, дві квартири в Одесі належать його дружині Інзі.

Сам Дейдей пояснив в Facebook, що не живе зі своєю дружиною вже майже півроку. "Це було наше спільне рішення. Тому спекулювати на цій темі недоречно і безглуздо", - написав він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...