Поруч зі своєю мамою та малою дитиною: У Києві повісилася молода жінка

Дівчина вкоротила собі віку через розлучення із чоловіком.

Будинок, де сталася трагедія. Фото: соцмережі.

У суботу, 17 листопада, в Києві стався кричущий випадок: молода дівчина покінчила життя самогубством в одному приміщенні зі своєю маленькою дитиною. Про це повідомляє dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

"Суїцид в Києві на Р. Окіпній, 1. У ванній кімнаті знайдений труп молодої дівчини. Попередньо, повісилася через розлучення. У квартирі були маленька дитина і мама похилого віку", - йдеться в повідомленні.

У мережі тут же почали обговорювати НП, висловивши жаль з приводу подальшої долі малюка. "Чому? На Землі 7 з половиною мільярдів людей, що знайти мужика неможливо? Не розумію! Дитина, мама...", "І кому краще зробила .... Хоч би про дитину подумала, що вона залишиться без мами!!!" - пишуть в мережі.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...