"Опоблоківці" теж плачуть: Екс-дружина Льовочкіна вийшла заміж у США

Зінаїда Ліхачьова - відома в колі художників, як в Україні, так і за кордоном. Вона постійний учасник Ukrainian Fashion Week та інших широко відомих показів мод.

Зінаїда Ліхачьова. Фото: соцмережі.

Українська дизайнерка і художниця Зінаїда Ліхачьова, дружина нардепа-опоблоківця та екс-глави Адміністрації президента Віктора Януковича, у себе на сторінці у Facebook повідомила про те, що вийшла заміж, інформують Патріоти України.

ЗМІ писали, що вона ще три місяці тому переїхала жити до Сполучених Штатів. Водночас інформація про розлучення політика з дружиною приховувалась. Хто її новий обранець - наразі невідомо.

Художниця подякувала усім, хто її привітав у соцмережі.

Джерела з оточення художниці підтвердили, що Ліхачьова вийшла заміж у США. У художниці троє дітей: старша донька від першого шлюбу та двоє спільних з Льовочкіним синів.
Для художниці шлюб з Льовочкіним став другим. Перший її чоловік займався фармацевтичним бізнесом. Подейкують, що через ревнощі Сергій Льовочкін помстився колишньому чоловікові дружини в бізнесі.
Зінаїда - відома в колі художників, як в Україні, так і за кордоном. Вона постійний учасник Ukrainian Fashion Week та інших широко відомих показів мод. Широкому загалу Ліхачьова стала відома, коли висловила на своїй сторінці в соціальних мережах підтримку Евромайдану, поки її чоловік був на посаді глави Адміністрації президента.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...