Акція протесту в Києві: Обурені підприємці Харківського ринку палили шини (фото)

Люди вимагали зустрічі з керівництвом столиці, виступаючи проти забудови ринку

Акція протесту на Харківському ринку столиці. Фото: "Фейсбук"

У Києві 5 листопада підприємці Харківського ринку влаштували акцію протесту проти забудови території ринку. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова правління ГО "Наша відповідь" Олексій Дубинський, передають Патріоти України.

"Вчора (4 листопада) член ОПГ ТОВ "Козак" незаконно вимкнув світло на Харківському ринку на Ревуцького, 40. Вони думали, що люди злякаються та почнуть з'їжджати з ринку. Але підприємці не злякалися, а навпаки, мобілізували сили і готуються дати відсіч цій організованій банді! Їхні плани минулої ночі зрівняти наш ринок бульдозерами із землею провалився! Ми посилили охорону та вживаємо всіх заходів у відповідь", - написав він.

Як повідомляє TheKyiv.City, підприємці підпалили автомобільні шини на вулиці Ревуцького та вимагають зустрічі з керівництвом столиці. Станом на 16:00 пожежникам вдалося погасити палаючі покришки.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...