Активісти "Нацкорпусу" у Полтаві зірвали тренінг для психологів щодо особливостей роботи з представниками ЛГБТ-спільноти (фото, відео)

Нападників було близько 15 осіб.

Представники партії "Національний корпус" 31 березня зірвали у Полтаві тренінг організації TERGO для психологів, присвячений особливостям роботи з представниками ЛГБТ-спільноти. Голова TERGO Олена Глоба розповіла про це Громадському радіо, зазначають Патріоти України.

За її словами, націоналісти увірвалися до приміщення, де проходив захід, порвали матеріали організаторів та забирали телефони в учасників семінару, які намагалися їх зняти. Після цього приїхала поліція та вивела нападників, а організатори акції написали заяву про напад до правоохоронних органів. За словами Олени Глоби, нападників було близько 15.

Тренінг "Особливості роботи психолога" з представниками ЛГБТ-спільноти мав відбуватися два дні поспіль 30 та 31 березня. 18 психологам розповідали про проблеми толерантності й інклюзії, тренерка мала навчати психологів працювати з представниками ЛГБТ-спільноти.

Представник Національного корпусу у Полтавській області Станіслав Пєєв заявив, що дві представниці цієї партії взяли участь у тренінгу напередодні, 30 березня.

"Виходячи з того, що вони розповіли, ми зрозуміли, що сьогодні нам треба туди прогулятися. Максимум запросили всіх, кого знаємо. Виходячи з того, що там були дві активістки ЛГБТ-спільноти, також сьогодні планувався приїзд ще кількох з міста Києва, ми все ж таки вирішили туди пройтися, щоб на другий день такого не було", - сказав він.

За його словами, поліція записала номери телефонів та імена націоналістів і операторів, які знімали напад. Про напад на тренінг для психологів "Національний корпус" повідомив у соцмережах.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...