Але попались: На Чернігівщині диверсанти намагалися проникнути до частини Повітряних Сил

У Міноборони повідомили, що проникнення в частину було навчальним і проводилося в умовах, максимально наближених до реальних, без повідомлення керівництва військової частини та особового складу.

Диверсанти намагалися проникнути в частину Повітряних Сил на Чернігівщині. Фото: ntv.ru.

Командир підрозділу військової частини Повітряних Сил, що дислокується в Чернігівській області, помітив людей, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території. Військові затримали двох озброєних людей, одягнених у військову форму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Через деякий час при огляді підступів до технічної території інша група військових затримала ще двох осіб. У цих людей під час обшуку виявлено засоби військового зв'язку, польовий оптичний прилад, а також карту місцевості.

"Зазначені особи були оперативно доставлені в приміщення чергового військової частини для з'ясування обставин їх перебування поблизу технічної території і згодом передані співробітникам правоохоронних органів", - сказано в повідомленні Міноборони.

Трохи пізніше в Міноборони повідомили, що проникнення в частину було навчальним і що цей захід проводився в умовах, максимально наближених до реальних, без повідомлення керівництва військової частини та особового складу.

В ході проведення зазначених дій порушники були своєчасно виявлені і нейтралізовані. За задумом навчань, порушники передані в правоохоронні органи.

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...