Альтернативне бачення світу росіянами: Кремль підловили на фейку з новим санкційним списком

В першому «українському» списку санкцій РФ, схваленому урядовою постановою, в визначеннях місця народження подсанкційних осіб опускалася назва республіки народження, а вказувалася країна СРСР.

Путін із Медведєвим теж живуть в умовному СРСР? Ілюстрація: соцмережі.

В Україні помітили неправдоподібну інформацію в списку санкцій Кремля. Про це повідомляє екс-представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Поздравляю причастных с новым санкционным перечнем РФ, утвержденным постановлением правительства РФ от 25 декабря 2018 № 165. Интересным для меня является не столько фейковые включения отдельных одиозных лиц (как же теперь быть бенефициару с Балаклавского рудоуправления, например), сколько в очередной раз созданная российским правительством альтернативная география и история», — написав він.

За його словами, в першому «українському» списку санкцій РФ, схваленому урядовою постановою від 1 листопада 2018 № 1300, як відомо, в визначеннях місця народження подсанкціонних осіб в загальному опускалася назва республіки народження, особливо - якщо це була Українська РСР. «Меня, например, там написали рожденным в «г. Евпатория, СССР». После соответствующих насмешек авторы списка «исправились» и теперь уже пишут в местах рождения названия республик. Очевидно у них при этом появилась архисложная проблема — в какой республике обозначать рожденных в Крыму, на которую было изобретено «гениальное» решение — писать, что эти лица родились в «Крымской АССР, СССР» конечно без упоминания о Украинский ССР. То, что правительство РФ изобрел советскую автономную республику, которая не входила в состав ни одной союзной республики — это лишь часть альтернативного взгляда россиян на свет», — заявив Бабін.

Також він підкреслив проблему і детальніше її описав. «Настоящая проблема в том, что с июня 1945 по февраль 1991 никакой «Крымской АССР» не было, а была Крымская область. Поэтому Джемилев действительно родился в этой автономии в 1943, а остальные «крымских» санкционников не в таких важных годах — нет. Интересно как это оформят в следующем списке…», — зазначив екс-представник президента України в Автономній Республіці Крим.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно