"Алушта" та "Дядя Коля" гідно зустріли ворога: Окупанти атакували позиції батальйону "Айдар" у Мар'їнці

Унаслідок обстрілу понищено генератор, газовий балон і діжка для води

Фото: ТСН

Бойовики атакували позиції батальйону "Айдар" у Мар'їнці під Донецьком. Унаслідок обстрілів там постраждала тільки техніка та побутове приладдя. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Осколками посікло польову машину – вона залишилася без скла та отримала дірки в кузові. "Багато пропозицій здати її в музей або обміняти на два джипа – вона стала дорожчою, ніж була", - жартує боєць із позивним "Сайгар".

Унаслідок обстрілу понищені також генератор, газовий балон і діжка для води. Бійці кажуть, що ближчим часом доведеться потерпіти без "комунальних благ". На позицію під назвою "Дядя Коля", названу на честь загиблого неподалік сержанта, вночі намагалася вийти ворожа диверсійна группа. Саме її прикривали артилерією бойовики. Напад було успішно відбито.

Не здалася й "Алушта" – таку назву має обстріляна позиція. "Вони били спочатку прицільно, а потім промацували вздовж посадки", - каже командир із позивним "Зуб". Комбат своїх підлеглих хвалить, бо ті ще влітку почали окопуватися і готувати територію.

"Позиції повністю обладнані в інженерному відношенні, в тактичному смислі. Опорні пункти готові до будь-яких активних дій", - прокоментував керівник "Айдару" Максим Марченко.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...