Американець виграв в лотерею рекордну суму

У місті Лафейєтт близько Індіанаполіса був проданий квиток, який приніс своєму поки ще невідомому власнику $435 мільйонів.

У США учасник лотереї виграв $435 мільйонів. Фото: Nnm.me.

У США учасник лотереї Powerball виграв $435,3 млн. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Виграшний квиток продали в місті Лафейєтт близько Індіанаполіса.

У дирекції премії кажуть, що квиток був один, переможцю не доведеться ні з ким ділити виграш. Але його ім'я ще не відомо - його чекають протягом 180 днів.

Представники Powerball сподіваються, що переможцем став місцевий житель Лафейєтт, а не просто хтось, хто випадково купив квиток, проходячи повз.

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...

Дані всіх жінок від 17 до 60 років внесуть до реєстру військовозобов'язаних

четвер, 2 травень 2024, 18:22

В Україні до єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок. Далі всю інформацію зіставлятимуть - чи є громадянин призовником, військовозобов'язаним чи резервістом. І якщо особа не має такого статусу, то ці дані вид...