Американка виграла $10 тис. у компанії Microsoft в зв'язку з примусовим оновленням операційної системи

В результаті судового розгляду жінці присудили компенсацію за придбання нового ПК та втрачену частину зарплати, яку Гольдштейн не змогла заробити через збої.

Американка виграла $ 10 тис. у компанії Microsoft. Фото: business.ua.

Мешканка штату Каліфорнія Тері Гольдштейн відсудила у Microsoft $ 10 тис. за те, що компанія не спитавшись спробувала оновити ОС її комп'ютера до Windows 10. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Варто відзначити, що це перший відомий позов, який пов'язаний з примусовим оновленням операційної системи Microsoft.

Так, в 2015 році, відразу після виходу Windows 10, комп'ютер Тері Гольдштейн самостійно завантажив і спробував встановити нову ОС.

За словами жінки, оновлення завершилося невдало. Крім того, комп'ютер після цього став "глючити" і повільно працювати.

"Я нічого не чула про Windows 10, і ніхто ніколи не питав мене, чи хочу я отримати це оновлення", - розповіла Гольдштейн.

В результаті судового розгляду жінці присудили $10 000 в якості компенсації за придбання нового ПК та втрачену частину зарплати, яку Гольдштейн не змогла заробити через збої.

Нагадаємо, що компанія Microsoft, яка раніше обіцяла безкоштовний апдейт до Windows 10, скоро перестане просити користувачів оновити ОС.

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...