Американські пенсіонерки знайшли оригінальний спосіб врятувати курей від холоду (фотофакт)

Відтоді, як курочок з ферми вдягнули в светри, вони почали частіше нести яйця.

Американські курки ті ще модниці. Фото: Сегодня.

На одній із ферм у США взялися рятувати курей від холоду незвичним способом. Результат такого експерименту приголомшливий, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У американському місті Мілтон є ферма, на якій курей вдягають у светри ручного плетіння.

«Вони такі милі. В мене є їх фото. Ніколи не думала, що курки можуть носити светри. Це справді смішно», - сказала майстриня Розмарі Джелеп.

Головними дизайнерами є п’ятеро пенсіонерок, які займаються у гуртку плетіння. Коли жінки дізналися, що кури на сусідній фермі мерзнуть, вирішили допомогти.

«Коли мені запропонували плести светри для курочок, я подумала, що нічого дурнішого в житті не чула. А тепер сама цим займаюся і надзвичайно щаслива», - сказала майстриня Ліббі Каплан.

Кури завдяки таким светрам почали нестися частіше. «Відтоді як вдягнули їх, вони почали частіше нести яйця. Не знаю чи можна вважати це науковим доказом, однак покращення ми відчули», - сказала речниця благодійної організації Еріка Макс.

Американські пенсіонерки результатом пишаються. І самі розважилися, і, не виключено, сказали нове слово в домашньому птахівництві.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...