Американські вчені спрогнозували нову дату кінця світу

Вчені вважають, що через незвичайну сонячну активність все живе на нашій планеті буде знищено в 2047 році.

Сонячна активність через 30 років дійде до своєї критичної точки. Фото: Метео-ТВ.

Американські вчені назвали чергову дату кінця світу. За їхніми прогнозами у людства залишилося всього 30 років життя. На думку американських дослідників, через незвичайну сонячну активність все живе на нашій планеті буде знищено в 2047 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, через тридцять років сонячна активність помітно скоротиться і дійде до критичної межі, що призведе до загибелі життя на Землі.

За словами вчених, весь простір, заповнений сонячним світлом, почне зменшуватися, результатом чого стане загибель нашої планети.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...