Американський бізнесмен помстився чиновникам, заплативши податок... п'ятьма тачками з дрібними монетами (фото, відео)

Три тисячі доларів, які прийшов віддати Нік Стаффорд в якості податку за реєстрацію автомобілів, важили близько тонни.

Бизнесмен приїхав платити податок. Фото: Bristol Herald Courier.

Американський бізнесмен Нік Стаффорд заплатив податок на реєстрацію двох нових автомобілів металевими монетами вагою близько тонни. Про це повідомило американське видання Bristol Herald Courier, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Таким оригінальним чином бізнесмен помстився транспортним чиновникам за те, що вони відмовилися дати йому потрібний телефонний номер.

Раніше він подав за це в суд на чиновників і в судовому порядку домігся, щоб місцева влада визнала його правоту. Але на цьому бізнесмен не заспокоївся, і коли після покупки двох автомобілів йому потрібно було заплатити податок в три тисячі доларів, він отримав ці гроші в банку монетами і привіз їх у транспортний департамент на п'яти тачках.

Заради цього бізнесмену довелося навіть піти на фінансові витрати: він заплатив 440 доларів 11 робітникам і купив п'ять тачок для перевезення монет за 400 доларів.

За словами Стаффорда, він пішов на це, тому що не бажає бачити, як державні службовці порушують закони.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...