Американський терорист "ДНР" назвав Стрєлкова фашистом за повагу до Яроша (відео)

"Товариш Техас" вважає Гіркіна зрадником та впевнений, що його судитимуть у Росії.

Бойовик "Товариш Техас". Фото: "Укроп"

Американський бойовик "ДНР" з позивним "товариш Техас" розкритикував екс-ватажка "ДНР" Ігоря Стрєлкова за те, що той публічно зізнався в повазі екс-лідеру "Правого сектора" Дмитру Ярошу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

"Ворога можна ненавидіти, але при цьому його можна поважати. Ярош в цьому відношенні набагато більш гідний, ніж більшість товстих українських генералів ", - сказав в одному з інтерв'ю Стрєлков. "Товариш Техас" у відповідь розкритикував самого терориста, помітивши в ньому ознаки фашиста і слуги олігархів.

"Це зрадник, єдиний командир "збройних сил Новоросії", який відступив. Єдиний. Його позивний повинен бути не "Стрєлков", тому що він не так вже й багато стріляв, "Втікач" було б більш доречним для нього, тому що він єдиний, хто втік", - завив "товариш Техас".

Американець говорить, що бачить в бійцях "Правого сектора" сміливих людей, але не поважає їх. Стрєлкова він назвав фашистом і зрадником, який обслуговує інтереси російських олігархів. "Коли-небудь його судитимуть в Росії", - вважає найманець.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....