Американський військовий Браян Боянджер добровільно став учасником АТО (фото)

Браян Боянджер пройшов війну в Іраку і впевнений, що "путінська агресія — проблема всього світу", а не тільки України.

Американський військовий добровільно став учасником АТО. Фото: Фейсбук.а Донбасі в районі АТО у лавах ЗСУ воює американець Браян Боянджер, який пройшов війну в Іраку і домігся свого зарахування до української армії. Про це розповів журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці в Фейсбуку, повідомляють Патріоти України.

Журналіст пише: «Це Браян. Він з Північної Кароліни. І в руках у нього український воєнний квиток. Це при тому, що іноземці не мають права служити в Збройних силах. Але якщо сильно захотіти... Для Браяна і двох його земляків зробили виняток».

За словами журналіста, він зараз служить у 54-ій бригаді. Журналіст зазначив, що хлопець вирішив добровільно стати українським військовим. Він звернувся в українське посольство в США. Там йому гранично чесно пояснили, що потрапити в Армію проблематично і рекомендували звернутися в добровольчі батальйони. Саме так він і зробив. Сам Боянджер запевняє, що «путінська агресія — проблема всього світу, а не тільки ваша. За Будапештським меморандумом США зобов'язані допомогти Україні в разі загрози її суверенітету. Особисто мій внесок в те, що я тут».

Раніше повідомлялося про те, що в районі АТО командир батальйону «Київська Русь» Євген Лавров розповів, що крім американців, у його складі перебувають також 12 громадян Грузії.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...