Американський військовий Браян Боянджер добровільно став учасником АТО (фото)

Браян Боянджер пройшов війну в Іраку і впевнений, що "путінська агресія — проблема всього світу", а не тільки України.

Американський військовий добровільно став учасником АТО. Фото: Фейсбук.а Донбасі в районі АТО у лавах ЗСУ воює американець Браян Боянджер, який пройшов війну в Іраку і домігся свого зарахування до української армії. Про це розповів журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці в Фейсбуку, повідомляють Патріоти України.

Журналіст пише: «Це Браян. Він з Північної Кароліни. І в руках у нього український воєнний квиток. Це при тому, що іноземці не мають права служити в Збройних силах. Але якщо сильно захотіти... Для Браяна і двох його земляків зробили виняток».

За словами журналіста, він зараз служить у 54-ій бригаді. Журналіст зазначив, що хлопець вирішив добровільно стати українським військовим. Він звернувся в українське посольство в США. Там йому гранично чесно пояснили, що потрапити в Армію проблематично і рекомендували звернутися в добровольчі батальйони. Саме так він і зробив. Сам Боянджер запевняє, що «путінська агресія — проблема всього світу, а не тільки ваша. За Будапештським меморандумом США зобов'язані допомогти Україні в разі загрози її суверенітету. Особисто мій внесок в те, що я тут».

Раніше повідомлялося про те, що в районі АТО командир батальйону «Київська Русь» Євген Лавров розповів, що крім американців, у його складі перебувають також 12 громадян Грузії.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...