Амстердам наближається: В Києві жіночки на підборах і в сукнях провели велопарад (фото)

Жіночі велопаради все частіше відбуваються в різних містах України, кожний під своїм гаслом і відповідними костюмами учасниць.

В Києві відбувся велопарад. Фото: 24 каналДекілька сотень дівчат, жінок і бабусь провели в Києві велопарад під назвою "Наближається Амстердам". У суботу, 9 липня, вони проїхалися на велосипедах від Національної опери до Труханового острова, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Більшість учасниць була на каблуках і в сукнях. Вони пояснили, що таким чином хочуть показати, що велосипед є зручним і практичним транспортом.

Зазначимо, що Амстердам називають велосипедною столицею Європи.

"Ми хочемо, щоб Київ був таким же велосипедним. На жаль, це не так. Тому ми організуємо такі велопаради, щоб показати, що на дорогах їхати на велосипеді не так вже й страшно. Потрібно лише зберігати спокій і дотримуватися правил дорожнього руху", - розповіли організатори велопараду.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...