Анастасія Приходько йде у політику і обіцяє кинути сцену, якщо обереться до Верховної Ради

За словами співачки, політик має бути виключно політиком.
Анастасія Приходько. Фото: скріншот з відео.

На відміну від Руслани Лижичко, Святослава Вакарчука і Злати Огнєвіч, які після обрання до парламенту були не в змозі лишити професійну сцену й зрештою відмовилися від політичної кар'єри, Анастасія Приходько, у випадку отримання депутатського мандату, цілковито присвятить себе роботі у Верховній Раді. Про це вона заявила в ефірі програми "Досьє" з Сергієм Руденком, передають Патріоти України.

"Скажу відверто: я не буду співати. Бо не можна бути, вибачте, на 2-х стільцях", - зазначила вона. За словами співачки, політик має бути виключно політиком.

"Як це можна поєднати? Тут ти виходиш, робиш одні справи, тут ти виходиш співати. То не може таке бути. Або я співаю, або я в політиці. Два варіанти не підходять", - зазначила Приходько.

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...