Анджеліна Джолі також опинилася під пильною увагою органів опіки

​Розлучення актриси з Бредом Піттом обростає все більшими нюансами.

Сім'я Джолі-Пітт. Фото: CNN.

Департамент з питань сім'ї та дітей Лос-Анджелеса вирішив продовжити розслідування про жорстоке поводження Бреда Пітта з дітьми. Тепер чиновники хочуть з'ясувати деякі моменти і щодо самої Анджеліни Джолі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Раніше з'явилася інформація про те, що під час польоту з Франції до США актор накинувся на свого 15-річного сина, але йому завадила Джолі. Після розпочатого розслідування поліцейські допитали актрису, членів екіпажу літака і прислугу зоряної пари. Розслідування повинно було закінчитися 20 жовтня, але його продовжили ще на кілька тижнів.

Імовірно причиною послужили дивні методи виховання, які практикує Джолі. За словами няні, яка працювала у сімейства, актриса заохочує ігри дітей з ножами. При цьому потомство пари мало вільний доступ до колекції холодної зброї.

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...