Анджеліна Джолі вмирає: National Enquirer шокував новими фото актриси

Вага Джолі досягла критичної позначки - 35 кілограмів при зрості 169 сантиметрів. Друзі 40-річної актриси стверджують, що жінку довели до такого стану постійні сварки в родині.

Анжеліна Джолі помирає. Фото: National Enquirer.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі перебуває при смерті. Про це повідомляє журнал National Enquirer, який опублікував фотографію змарнілої Джолі на обкладинці, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Помираюча Енжі програє битву. 79 фунтів і госпіталізована", - говорить заголовок на обкладинці. За даними таблоїду, актриса була терміново госпіталізована через "поєднання раку, анорексії і параної".

Вага Джолі досягла критичної позначки - 35 кілограмів при зрості 169 сантиметрів. Друзі 40-річної актриси стверджують, що жінку довели до такого стану постійні сварки в родині.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, в березні Анджеліна Джолі відвідала табір для сирійських біженців в Лівані, і вже тоді її стан здоров'я був критичним. У пресі подейкували, що Анджеліні самій потрібна допомога не менше, ніж людям, про яких вона вирішила піклуватися.

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...

Оце так: Журналісти закликали військове керівництво замінити речницю ОК Південь

вівторок, 16 квітень 2024, 22:51

Майже сотня журналістів та представників ЗМІ вимагає від військового керівництва замінити керівницю об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк через «заборону висвітлювати воєнні злочини РФ в зоні її відповідально...