"Ангели є! І вони поруч": 86-річна бабуся влаштувала обід для цілого автобуса військових

Бійці батальйону "Львів" змушені були більше 6 годин чекати, коли полагодять їхній автобус.

Бабуся і українські військові. Фото: facebook.com.

Побачивши, що українські військові вже кілька годин чекають, коли відремонтують їхній автобус, 86-річна жителька села на Житомирщині запропонувала бійцям пообідати у неї вдома. Про це повідомляється на сторінці спільноти "Скарби України" в Facebook, пишуть Патріоти України.

"Бабуся, 86 років, сама пішла і запропонувала обід хлопцям з батальйону" Львів ", які чекали вже шість годин на Житомирський трасі, поки відремонтують їх автобус. Наїлися домашньої їжі і на фронт вирушили! А кажуть, що ангелів не існує", - йдеться в повідомленні.

Користувачів соцмережі дуже зворушив вчинок бабусі. Їй відразу ж почали бажати здоров'я і захоплюватися виявленою добротою.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...