Ані Лорак засвітилася в Києві: Скандальна співачка приїхала підтримати учасницю Євробачення з Греції (фото)

Артистки разом прогулялися по Києву.

Дімітра Пападеа і ані Лорак. Фото: Інстаграм.

Скандальна співачка Ані Лорак приїхала в Київ на Євробачення-2017. Співачка зустрілася із учасницею конкурсу від Греції. Відповідні фото опублікувала співачка Demy (Димитра Пападеа), яка представить Грецію на Євробаченні-2017, пишуть Патріоти України.

"Приємно було нарешті зустрітися! Красива всередині і зовні. Дякую за твої добрі слова і рада!" – йдеться в описі до фото.

Артистки разом прогулялися по Києву.


Про цю зустріч також написала і сама Лорак. Вона похвалила пісню Demy та побажала їй успіху на Євробаченні-2017.

Нагадаємо, сьогодні, 9 травня, відбудеться перший півфінал Євробачення-2017 у Києві. Трансляція розпочнеться о 22:00. За місце у фіналі конкурсу поборються виконавці з 18 країн.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...