Антикорупційна операція: Звільнення затриманих екс-чиновників висміяли в карикатурі

Особливу увагу у користувачів мережі викликав портрет засмученого президента Петра Порошенка.

Затримання Олександра Антипова. Фото: dn.depo.ua.Користувачі соціальних мереж продовжують активно обговорювати масштабну операцію з затриманням екс-чиновників Міністерства доходів і зборів часів Віктора Януковича, під час якої більше двох десятків колишніх податківців були затримані в рамках розслідування діяльності екс-міністра Олександра Клименка, пишуть Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Карикатурист Георгій Ключник змалював ситуацію з затриманнями яскравою карикатурою, яку опублікував на своєму сайті."Традицію відпускати за 10 відсотків від суми хабара ніхто не відміняв", - пише автор.

На ній силовики затримують корупціонера і викладають на стіл гроші. При цьому частину грошей затриманий залишає в кишені і каже, що їх він витратить на виплату застави.

Особливу увагу у користувачів викликав портрет засмученого президента Петра Порошенка.

Як повідомляли Патріоти України, вчора у колишнього голови Луганської обласної державної адміністрації Олександра Антипова, який за часів Януковича був головним податківцем Луганщини, знайшли майже 4 мільйони доларів готівкою.

Вже до вечора Антипова відпустили із залу суду під заставу в 15 мільйонів гривень.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...