"Матіос розсекретив мою участь у підготовці спецоперації": Насіров розповів, як протягом року ламав корупційні схеми Клименка

Роман Насіров повідомив, що відразу після перемоги на конкурсі на посаду керівника ДФС він став боротися з податковими "ямами", "оптимізаторськими майданчиками" та "скрутками" – схемами режиму Януковича.

"Агент під картатою ковдрою" Роман Насіров. Фото: Styler.

Державна фіскальна служба України в повному обсязі передала до Генеральної прокуратури напрацювання за власним розслідуванням корупційних схем відмивання грошей у колишньому Міністерстві доходів і зборів, що очолював Олександром Клименком. Про це заявив відсторонений від посади глави ДФС Роман Насіров у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Після перемоги на конкурсі на главу ДФС однією з задач, які поставив перед собою, була боротьба з так званими податковими ямами, оптимізаторськими майданчиками, скрутками і т.д. Ми з командою потратили близько року, аби скласти всі пазлики тієї корупційної картини відмивання коштів у так званому Мінздоху (колишньому Міндоходів.Ред.): ішлося не тільки про виявлення самих "ям", але й установлення всіх учасників цих оборудок – від імен тодішніх посадових осіб до назв комерційних структур", – написав Насіров.

За його словами, як тільки потрібний матеріал було накопичено, ДФС передала його в повному обсязі до Генпрокуратури, яка почала своє власне розслідування.

"Я – митар. Це потрібна для країни, але не популярна в багатьох колах робота: наповнювати державну скарбницю", – також заявив Насіров.

Патріоти України повідомляли, що силовики провели наймасштабнішу в історії України антикорупційну спецоперацію. Йдеться про незаконне збагачення усіх причетних до махінацій із податками на загальну суму 97 млрд грн.

Аваков розповів про вилучені у екс-податківців багатства, а також про збитки, завдані державі фігурантами справи екс-податківців.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...