Як у печерах Алі-Баби: Аваков розповів про вилучені у екс-податківців багатства (відео)

У "податківців Клименка" вилучено 3,7 кг золота, 50 кг срібла, $5,5 млн, 3,8 млн грн, 280 тис. євро і різна ювелірка.

А.Аваков. Фото: Слово і Діло.

Правоохоронці вилучили 3,7 кг золота, 50 кг срібла, 5,5 млн доларів, 3,8 млн гривень і 280 тис. євро під час обшуків у колишніх керівників податкових органів 24 травня. Про це журналістам повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України із посиланням на Українські новини.

"3,7 кг золота, 50 кг срібла - це все вчорашні результати (обшуків) - 5,5 млн доларів готівкою, 3,8 млн гривень і 280 тис. євро, різна ювелірка", - перелічив він виявлені в екс-податківців цінності.

У зв'язку з цим він назвав неадекватними рішення Печерського районного суду Києва про звільнення деяких із підозрюваних під заставу 1-15 млн гривень.

Як повідомляли Патріоти України, вчора у колишнього голови Луганської обласної державної адміністрації Олександра Антипова, який за часів Януковича був головним податківцем Луганщини, знайшли майже 4 мільйони доларів готівкою.

Вже до вечора Антипова відпустили із залу суду під заставу в 15 мільйонів гривень.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...