"Астанавитесь!": Янукович з "Ростова" нарешті розгледів у Євромайдані "руку США" (відео)

Опікун межигірських страусів поскаржився, що американські політики в приватній бесіді йому говорили одне, а робили зовсім інше.

Віктор Янукович. Фото: кадр з фільму "Ukraine on Fire"Екс-президент Віктор Янукович упевнений, що за подіями Євромайдану проглядається "рука США". Про це він заявив в інтерв'ю американському продюсеру Оліверу Стоуну, в антимайданівському фільмі "Україна в огні", зазначають Патріоти України.

"Дуже частими гостями були представники США, конгресмени, була пані Нуланд, яка приїжджала дуже часто, у нас були з нею дискусії, але після цих дискусій вона йшла на Майдан і підтримувала протестувальників. І звинувачувала правоохоронні органи в застосуванні надзвичайної сили. Насправді, ці всі меседжі ми бачили на Майдані", - додав Янукович.

Він нагадав, що в той час приїжджало багато американських делегацій.

"Делегацій багато приїжджало. Я говорив у той час, що не можна говорити неправду. Не можна ставати на бік мітингувальників, і відстоювати їх права, створюючи тим самим, і поглиблюючи конфлікт. Коли мітингувальники захоплюють урядові установи, скажіть, чи припустимо це в будь-якій країні , щоб посол України прийшов до мітингувальників в Фергюстоні (США - ред), і роздавав там пряники, або пиріжки, або розганяв поліцейських США. Я вважаю, що це неприпустимо в жодній європейській країні", - заявив Янукович.

Він також додав, що в той час був на постійному зв'язку з віце-президентом США Джо Байденом.

"Однак по телефону він говорив одне, а в Україні творилося зовсім інше ... Складалося відчуття, що в посольстві США є штаб, який керує всім цим процесом", - додав межигірський утікач.

Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. . Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", я...