Атака провокаторів: У культурному Центрі України в Москві члени "Єдиної Росії" зірвали лекцію про незалежність

Радикально налаштовані молоді люди почали скандувати "Крим - це Росія!" і ставити провокаційні запитання. Також, під будівлею Центру проходив одиночний пікет.

Культурний центр України в Москві. Ілюстрація:ua-story.com.ua

В українському культурному Центрі у Москві була зірвана лекція про незалежність України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Працівники Центру повідомили, що 17 серпня в їх будинку на Арбаті повинна була пройти лекція доктора філологічних наук, професора Антона Антонова-Овсієнка "З історії незалежності України". Але, в будівлю Центру увірвалися члени молодіжного крила партії "Єдина Росія" і зірвали захід.

Один із співробітників Центру розповів, що в їх лекційній аудиторії висить карта України, де окупована територія позначена як українська і портрет Петра Порошенка. Радикально налаштовані молоді люди почали скандувати "Крим - це Росія!" І ставити провокаційні запитання. Таким чином захід було зірвано.

Також, під будівлею Центру проходив одиночний пікет. Учасник акції тримав по черзі плакати з написами: "Ганьба тим, хто виправдовує тероризм", "Свободу Мирославі Бердник" (проросійський блогер, допитана співробітниками СБУ в Запоріжжі).

Працівник українського культурного Центру акцентував увагу на тому, що вони не займаються політикою і вважає подібні провокації неприпустимими.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...