"Авдіївка - це наша відкрита рана, це мужність. Буде перемога! Україна вистоїть" - Ада Роговцева виступила з промовою на Донбасі (відео)

Бійців ЗСУ акторка назвала "рідними дітьми" та захисниками нашої землі.

Ада Роговцева. Фото:скрін відеоЛегенда українського кінематографу Ада Роговцева 22 серпня відвідала прифронтову Авдіївку Донецької області, де вона виступила з промовою перед місцевим населенням та військовослужбовцями Збройних сил України. Акторка багато часу своєї промови присвятила творчості поетеси Лесі Українки, назвавши її загартованою натурою, яка не боялася смерті. На думку Роговцевої, у цьому полягає її схожість із нашими вояками, передають Патріоти України.

"Авдіївка - це наша відкрита рана. Авдіївка - це мужність. Ми об'їздили багато сіл, батальйонів. І говорили з такими людьми, що віриш - настануть кращі часи. Буде перемога! Україна вистоїть. Я закохана у багатьох наших хлопців - 18 їм чи 60 - це не важливо. Вони наші рідні діти і захисники", - сказала Роговцева на відео.


Джерело: Avdeevka.city

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...