"Авдіївка - це реальність, яка недалека від нас, тому ми повинні допомагати цим людям" - міністр МЗС Литви Лінкявічюс (фото, відео)

Глава литовського зовнішньополітичного відомства прибув у місто, яке пережило обстріли окупантів, щоб побачити наслідки російської агресії.

Міністр МЗС Литви Лінас Лінкявічюс відвідав Авдіївку. Фото:Twitter

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс приїхав з візитом у Авдіївку Донецької області. Про це повідомляється на сторінці Міністерства закордонних справ України в Twitter, передають Патріоти України.

Відзначається, що Лінкявічюс прибув в Авдіївку, щоб "побачити наслідки російської агресії".

"Сьогодні ми виділили з коштів міністерства 40 тис. євро на медикаменти через Червоний хрест. Також, як обіцяв прем'єр, виділимо ще 40 тис. євро на те, чого більше всього потребує Авдіївка. Швидше за все, це будуть будівельні матеріали та генератори", - сказав міністр.

"Ми повинні продемонструвати підтримку, солідарність, і ми зобов'язані допомогти людям. Займаючись великою політикою, ми не повинні забувати конкретних людей, які страждають", - додав він.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...