Австралієць доводить, що найкращий спосіб дресирування собак - це серфінг (відео)

Чотири собаки, яких Кріс взяв із притулку, вміють виконувати на дошці трюки, що здаються неймовірними.

Заняття серфінгом як спосіб дисциплінувати свою собаку і побудувати з нею здорові відносини. Таку виховну терапію для чотириногих рекомендує австралійський собаковод і екс-чемпіон з серфінгу Кріс де Абойтіз. Про це передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це Рама і Міллі. Їх Кріс взяв із притулку. Тепер собаки вміють виконувати на дошці трюки, що здаються неймовірними. Всього ж собак у нього чотири. Інші дві - теж з притулку. Все дуже добре виховані.

Кріс де Абойтіз: "Мова про дисципліну. Це як виховувати дитину. Коли вони тут, їм не можна рухатися. Ось зараз він вишукує пташок, он як дивиться навколо. Дивитися по сторонам їм можна, але вони не можуть робити все, що захочеться. Але зрозумійте мене правильно. Як тільки ми на землі - кидаю їм палицю, даю їм багато вільного часу ".

Кріс каже - знає людей, які навіть присипляли своїх вихованців через те, що ті виходили з-під контролю. У кращому випадку - віддавали в притулок.

Кріс де Абойтіз: «Собаки стають для них тягарем, і найпростіше - віддати її в притулок. Але притулки переповнені, їм не можуть знайти новий будинок, і собаки страждають, особливо в свята. Люди міркують: «Я збираюся подорожувати, тому просто позбудуся своєї собаки». ».

Зараз Кріс зі своєї хвостатої четвіркою подорожує вздовж східного узбережжя Австралії. Він наочно демонструє гармонію, яка може панувати між людиною і його собакою, якщо її виховати строго.

Кріс де Абойтіз: «Ми подорожуємо по узбережжю і не тільки катаємося на серфі, але також відвідуємо притулки і навчаємо волонтерів і персонал не просто любити собак, але і структуровано виховувати їх».

У Кріса вже є кілька послідовників, які вирішили скористатися заняттями серфінгом, щоб налагодити взаємодію зі своїми вихованцями.

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...