Австралійка стала фотомоделлю і зіркою соцмереж в... 95 років (фото)

Ернестіна Штолльберг абсолютно випадково стала обличчям магазину і з цього почалася її запаморочлива кар'єра.

Ернестіна Штолльберг. Фото: Інстаграм.

Ернестіна Штолльберг із Австралії стала обличчям відомого магазину та дуже популярною у соцмережах. Її модельна кар’єра – це найкраща відповідь ейджизму, адже жінка стала моделлю у досить солідному віці – 95 років. Однак це не завадило стати їй одною із найвідоміших персон у світі моди, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Одного разу Ернестіна зайшла в магазин Park та захотіла погладити собаку, яка там сиділа. За цим заняттям її побачив власник магазину, який пізніше виявився і власником собаки. Чоловік запропонував жінці зробити кілька фото в одязі його магазину.

Після цієї фото сесії 95-річна модель стала обличчям магазину. Невдовзі Ернестіна завела собі сторінку в Інстраграм, де регулярно викладає свої фото. У неї близько 14 тисяч прихильників, які просто в захваті від її безпосередності.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...