Автівку розірвало на шматки: В Одесі загинули діти відомих батьків, в т.ч. родичка Сільвестра Сталлоне

В нічному ДТП на проспекті Шевченка загинули діти відомих одеських підприємцівНа проспекті Шевченка в Одесі у ніч на 24 березня водій BMW влетів у припарковане авто, а тоді в опору лінії електропередач. Під час моторошної аварії загинули молоді хлопець та жінка – діти впливових одеських бізнесменів.

22-річний хлопець за кермом BMW втратив керування та на шаленій швидкості врізався у припаркований Hyundai Sonata. Після удару іномарку розвернуло та викинуло на опору лінії електропередач.

33-річна пасажирка загинула одразу, а 22-річний водій помер у лікарні. Одразу після удару BMW загорівся. Машину "буквально розірвало на частини" – уламки розлетілися на десятки метрів.

Загибла Вікторія - дочка відомого бізнесмена Валерія Кравченка, власника клініки пластичної хірургії «Доктор Моцарт», а раніше - і готелю «Моцарт», розташованого в самому серці Одеси - навпроти Оперного театру. У Вікторії залишилися двоє дітей.

У 2003 році газета «ФАКТИ» публікували інтерв'ю з Жаклін Сталлоне - матір'ю Сильвестра, яка відвідала Одесу. Наводимо фрагмент тієї публікації: «Єдиним нині живим одеським родичем американки виявився власник готелю «Моцарт» Валерій Кравченко.
"Я — племянник Жаклин Сталлоне по одному из родственных ответвлений, которое она сумела отследить. С тех пор, как нашли друг друга, мы поддерживаем отношения. Рад, что она приехала в гости", — казав під час застілля з Жаклін радушний господар Валерій Кравченко.

Однак повернимось до трагічної події. За кермом елітного авто BMW X6 був Шаміль Гаджиєв. Його батько Газанфар Гаджиєв є власником нічного клубу Bono в Аркадії, а брат Раміль Гаджиєв – чемпіон світу з бокс.

Загиблий в ДТП в Одесі Шаміль Гаджиєв

Загиблий у ДТП в Одесі Шаміль Гаджиєв з братом-боксером РамілемОчевидці розповіли, що загиблі на своєму авто влаштували гонку вулицями Одеси з водієм Porsche. Родичі та друзі загиблих несуть до місця аварії квіти.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...