Авто з російськими номерами: Свідок у справі Кернеса повідомив про нові подробиці

На суді у справі скандального мера Харкова свідчить друг потерпілих Андрій Васильєв.

Геннадій Кернес. Фото:www.ukrinform.ua

Свідок розповів про події 25 січня 2014 року. На суді свідок повідомив, що того дня він разом з Антоном Геращенком і Олександром Кутяніним під'їжджали до харківського готелю "Національ", де тривалий час проводить Геннадій Кернес. Там, за словами свідка, побачили ряд машин, серед яких були авто з російськими номерам, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Полтава.

Там, за свідченнями Васильєва, їм погрожували охоронці Кернеса: "До нашої машини підійшло кілька чоловіків. Антон Геращенко заблокував двері машини. З ними спілкувався Антон Геращенко.

Вони вимагали відкрити двері, вийти з машини і погрожували. Це тривало недовго, ми вирішили тікати і поїхали далі. Потім вирішили зустрітися у людному місці біля "Макдональдса". Там, поки ми сиділи з Антоном в авто, Кутяніна і Ряполова викрали", - розповів свідок.

Васильєв упізнав серед викрадачів одного з підсудних охоронців.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...