"Автомат не поможет, потому что в ж...пу его засунут": В окупованому Сєдовому зріє бунт проти окупантів

Донеччани, які приїхали на море, не розуміють, чому у селищі на морському узбережжі комендантська година починається о 23.00.

Відпочиваючі у Сєдовому. Фото: kp.ru.

У соцмережі проживає в окупованому Донецьку Олександр Болотін, заявив, в окупованому Сєдовому між підрозділом «СОБР» бойовиків і відпочиваючими можуть початися зіткнення, в результаті яких постраждають окупанти, передають Патріоти України.

Так, Болотін пише: «Люди, приехавшие из Донецка, не могут понять, почему это в Донецке, где сидит Захарченко, его указы работают, а в Седово нет… После 23:00 все в Седово выключается. Нет магазинов, ничего не работает. А так как люди на отдыхе себе часто позволяют выпить, то под действием алкоголя могут и СОБР кирпичами забросать, и машины их на х*р спалить. Это дело времени. Просто местному командиру СОБР видимо наплевать на всех».

За його словами, злість людей досягла піку, тому зброя бойовикам не допоможе: «Вас там пара сотен на все Седово, а отдыхающих сто тысяч. Тут, я вам скажу, никакой автомат не поможет… В ж*пу автомат им же и засунут. Такую ситуацию нельзя спускать на тормозах».


Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...