Автоматники розстріляли відомого російського спортсмена (відео)

Шахбулат Шамхалаєв - російський спортсмен, професійний боєць змішаного стилю, переможець чемпіонату Росії по муай-тай (тайському боксу), чемпіон світу з муай-тай. Багаторазовий чемпіон Дагестану по ушу-саньда і тайському боксу.

Дагестанський боєць Шахбулат Шамхалаєв. Фото: wrestdag.ru.

Вчора вдень невідомі з автоматичної зброї поранили відомого російського бійця змішаних єдиноборств (ММА) Шахбулата Шамхалаєва в Махачкалі (РФ). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Невідомий відкрив стрілянину, в результаті чого Шамхалаєв отримав вогнепальне поранення. Спортсмен був госпіталізований", - сказало джерело інформагентства, уточнивши, що інцидент стався в середу вдень в ресторані "Петровськ".

Як повідомляє російський телеканал РЕН ТВ, під час операції з тіла Шамхалаєва було вилучено шість куль.

У мережі також з'явилося відео з камер відеоспостереження, які зафіксували момент замаху на спортсмена.

Їх вивозили на катування: На Харківщині судитимуть вчительку, яка "здавала" українців під час окупації села

субота, 11 травень 2024, 6:58

У Харківській області судитимуть колишню вчительку молодших класів, яка під час окупації села "зливала" ворогу дані про українських патріотів. . Як повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури, 57-річна мешканка села Лукʼянці Харківського ра...

Війна не завада? Кремінь назвав дві області України, де в школах досі вивчають російську мову

субота, 11 травень 2024, 6:50

Уповноважений із захисту державної мови України Тарас Кремінь повідомив, що в школах Харківської та Дніпропетровської областей учні досі вивчають російську мову. За його словами, це декілька закладів освіти, 45 класів та 768 дітей. Про це посадовець ро...