"*бааать!!! Вот это трухануло!": В окупованій Макіївці дуже неспокійно

Вибухи почалися ще після 17:00.

У окупованій Макіївці. Фото: соцмережі.

Тимчасово окупована Макіївка (Донецька область) вже кілька годин поспіль чує потужні вибухи неясного походження. Про це пишуть місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Вибухи почалися після 17:00. «Ох ничеси шандарахнуло в #Макеевка!!! Что ж это было?! Чуть оконный блок не вырвало», — пишуть коментатори.

«Снова взрыв», — додав інший автор.

Пізніше з'явилася інформація про те, що це могло бути знищення бойовиками боєкомплектів, однак вона нічим не підтверджена. Також повідомляється, що вибухи могли доноситися з полігонів МакНДІ, який періодично проводить якісь випробування.

Близько 20:00 вибухи поновилися. «@бааать!!! Вот это трухануло!» — пишуть налякані макіївчани.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...