Баян не взяли: Епічне відео про те, як 40 китайців їхали в 6-місному мінівені

Китайські робітники стали зірками інтернету завдяки своїй ... компактності.

Китайці примудрилися вмістити в 6-місний мінівен 40 робочих. Скріншот.

Китайська поліція зупинила на дорозі 6-місний мінівен, в якому, як з'ясували правоохоронці, знаходилося 40 будівельників, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дорожні поліцейські, які патрулювали одну з вулиць міста Чунцин на південному заході Китаю, звернули увагу на підозріло низьку швидкість автомобіля. Крім того, мінівен постійно хитало з боку в бік.

Коли поліцейські зупинили автомобіль, то виявили, що його салон забитий пасажирами. Правоохоронці наказали людям вийти з авто, і, на їхній подив, з'ясувалося, що в машину якимось чином вмістилися відразу 40 чоловік. Всі вони були будівельниками.

Водій автомобіля пояснив поліцейським, що цей мінівен весь час привозить будівельників на робоче місце. Щоб салон вмістив якнайбільше пасажирів, з нього прибрали сидіння.

Цікаво, що водій після цієї події відбувся лише штрафом в розмірі близько 30 доларів за перевантаження транспортного засобу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...