Бандерівці наступають: У Москві в річницю Майдану на висотці вивісили прапор України (фото)

Активісти затримані поліцією.

На московській висотці вивісили український прапор. Фото: facebook.com/mediaudar

У Москві на будівельних риштуваннях навколо будівлі висотки на Котельницькій набережній кілька активістів вивісили прапори України. Акція була приурочена до річниці початку протестів у Києві в листопаді 2013 року з вимогою підписати угоду про асоціацію між Україною та Європою, повідомляють Патріоти України з посиланням на ОВД-Інфо.

Активісти, які вивісили українські прапори на московській висотці, затримані поліцією. Ними виявилися члени руху Єдність рівних, що виступає за проєвропейський демократичний розвиток Росії.
"Кілька учасників акції солідарності з Україною були затримані 23 листопада. Були Олексій Домников, Олександр Шарапов і ще один учасник на ім'я Олександр. Вони були доставлені в ОВД Таганський", - йдеться в повідомленні.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...