"Бандеровская чума сгубила": Найманці "ЛНР" оплакують командира розвідки

Громадянин Росії приїхав воювати на Донбас з міста Сальська, яке знаходиться в Ростовській області.

У мережі з'явилася інформація про те, що ще у вересні минулого року на Донбасі був «прибраний» ще один бойовик. Ним виявився кадровий російський військовий на прізвисько Томас. Він був командиром взводу розвідки «ЛНР». Про це розповів блогер Necro Mancer в своєму мікроблозі Twitter, передають Патріоти України.

За його відомостями, росіянин Сергій Толмосов на прізвисько Томас був убитий ще 27 вересня минулого року. Однак стало відомо про це тільки зараз. Бойовики, які воювали з Толмосовим в соціальних мережах написали, що Томас загинув від рук українських військових.

Терористи в своїх акаунтах пишуть, що Томас загинув «захищаючи їх від бандерівської чуми». Зараз відомо, що даний громадянин Росії приїхав воювати на Донбас з міста Сальська, яке знаходиться в Ростовській області.

Про Толмосова є інформація і на "Миротворці". Сайт повідомляє, що він знищений - кадровий військовий Російської Федерації. Також на сайті йдеться, що орудував так званий Томас в 4-й омсбр терористичної «ЛНР».


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...