​«Батя мене точно не зрозуміє», - Ярмоленко відмовляється грати за Росію

Спортсмен наголошує, що рідні знають його громадянську позицію і підтримують.

Андрій Ярмоленко

Нападаючий київського Динамо Андрій Ярмоленко заявив, що ніколи навіть не розглядав можливість виступати за якийсь із російських футбольних клубів, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Є!».

"Мої рідні знають мою життєву позицію, тому знають, що я на варіант з Росією не погоджуся. Батя мене точно не зрозуміє!" - зазначив спортсмен. Футболіст наголосив, що родина ладна його підтримати, якщо він навіть забажає грати у Києві до закінчення спортивної кар'єри.

Нагадаємо, раніше Ярмоленко повідомляв, що йому запропоновано продовжити футбольну кар'єру в Китаї. Однак поти що гравець воліє залишатися в рідному клубі.

Також нагадаємо, що ключовий гравець збірної України, нападник "Дніпра" Євген Селезньов прийняв несподіване рішення перебратися в російську "Кубань".

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...