"Батьківщина завжди одна": В окупованому Красному Лучі розклеїли патріотичні листівки (фото)

Патріоти на підконтрольній бойовикам "ЛНР" території звернулися таким чином до зрадників, з чиєї вини на Луганщину прийшов "руский мір".

Патріоти з Красного Луча розклеїли проукраїнські листівки. Фото: Соцмережі.

Минулої ночі в Красному Лучі, який знаходиться під контролем бойовиків «ЛНР», невідомі розклеїли листівки на підтримку України. Про це повідомляють місцеві жителі, які виклали фотографії листівок в соціальних мережах, інформують Патріоти України.

«Можна не погоджуватися з владою, але це не привід зраджувати свою країну. Влада змінюється, а Батьківщина завжди одна»- йдеться в тексті листівок.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...