Хіти тижня. "Победили тогда - победим и сейчас!": Окупантам у Луганську влаштували "приємний сюрприз" (фото)

Жителям ОРЛО нагадали про 100-річну річницю визволення Донбасу від більшовицьких загарбників військами Української Народної Республіки в квітні 1918 року.

Листівки скинули над окупованим Луганськом. Фото: соцмережі.

Над окупованим Луганськом українські патріотів скинули кілька тисяч листівок над центральною частиною міста, передають Патріоти України.

Тим самим, жителям ОРЛО нагадали про 100-річну річницю визволення Донбасу від більшовицьких загарбників військами Української Народної Республіки в квітні 1918 року. При цьому, проводячи паралель з подіями столітньої давності, патріоти зазначили «Перемогли тоді - переможемо і зараз!»


У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...