Українці з окупованого Луганська прокоментували запровадження воєнного стану на вільних теренах

Проукраїнські громадяни впевнені, що таке рішення було вірним у ситуації, що склалася.
У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

У зв'язку з введенням воєнного стану в ряді областей України бойовики "ЛНР" посилили поширення фейків в Луганську. Про це розповіли місцеві жителі на правах анонімності, передають Патріоти України.

"Зараз проти Порошенка йде масована агітація і пропаганда на росТБ. Всі розповідають про його банки, цукерки, заводи-пароплави, що у нього тепер є збройовий завод. А я думаю, що раз так вони його сильно ненавидять, значить, він все робить правильно в Україні, і я б за нього голосувала. Я боюся, що якщо Тимошенко оберуть, то вона відразу ж здасть наші національні інтереси, почне миритися з Путіним", - зазначила луганчанка Марина.

Вона підкреслила, що дуже хоче, щоб настав мир. При цьому хоче жити тільки в Україні, а примирення з Путіним вважає неприпустимим.

Інше джерело, луганчанин Сергій сказав, що підтримує введення воєнного стану. "Так, нас тут лякають, що "відріжуть, закриють", але Порошенко на те і президент, щоб утримати ситуацію. Все зробили правильно. Знаєте, що вони людям вселяють? Що це Порошенко - поганий, Турчинов - огидний, Яценюк - це взагалі "нащадок пекла", а ще півтора десятка радикалів шини палять. Ця маленька групка русофобів дорвалася до "влади", - підкреслив він.

Луганчанин додав, що проросійськи налаштовані люди піддаються такій пропаганді і тому не втрачають надії "об'єднатися з Росією", і таких тут вистачає". "Але, правда в тому, що якраз саме люди з мізками справедливо, заслужено ненавидять Росію, і ще довго будуть ненавидіти, мінімум років 50", - розповів він.

Джерело: LIGA.net

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...