Батько "прокурора під бутиратом" заявив, що син може не розраховувати на його допомогу (відео)

Віталій Куц-старший не збирається рятувати 32-річного сина від справедливого покарання

Батько скандального прокурора. Фото: ord-ua.com

Батько 32-річного прокурора, якого затримали через керування авто у стані наркотичного сп'яніння, пообіцяв не "рятувати сина від покарання". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "ТСН".

Віталій Куц-старший працює проректором з наукової роботи в Національній академії прокуратури України. Він стверджує, що про інцидент дізнався з інтернету. Віталій – його син від першого шлюбу. Старший Куц майже не спілкується з ним вже протягом 10 років.

"Доросла людина. Якщо ви його бачили – у нього лисина більше, ніж в мене. Те, що там кричать, що могутній батько – нічого. Вони у мене виховувались в робітничих кварталах. Я казав: ніякої допомоги від мене не чекайте", - заявив батько водія Віталій Куц.

Сам порушник живе у Голосіївському районі. Його мати сказала, що "Віталій лежить у постелі. Виходити нікуди не буде. Погано себе почуває. Коментарів ніяких давати не буде".

За зберігання психотропів чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності у 2010 році. Наразі ж йому загрожує штраф у понад 10 тисяч гривень та позбавлення прав на керування автомобілем на один рік. Також його обіцяють звільнити з роботи у прокуратурі, якщо провина підтвердиться.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...