Коли вони вже наїдяться? На Одещині затримали прокурора під час одержання хабара

Прокурор Роздільнянської місцевої прокуратури вимагав та отримав від підозрюваного 500 доларів.

Прокурор вимагав у підозрюваного 500 доларів. Ілюстрація: соцмережі.

У прес-службі прокуратури Одеської області повідомили, що правоохоронця затримали в його робочому кабінеті в рамках спецоперації, яка проводилася 24 листопада, передають Патріоти України.

“Спецоперацію з викриття співробітника місцевої прокуратури провели слідчі обласної прокуратури і Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України при оперативному супроводі обласного Управління захисту економіки Нацполіції”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прокурор Роздільнянської місцевої прокуратури вимагав та отримав від підозрюваного 500 доларів. Гроші він вимагав за сприяння в кримінальній справі підозрюваному. “Він пообіцяв підозрюваному, що звернеться до суду з клопотанням і наполягатиме на обранні йому запобіжного заходу не у вигляді арешту, а особистого зобов’язання. Тобто підозрюваний зможе залишитися на волі”, – пояснили в прокуратурі. На цей час тривають першочергові слідчі дії в кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (хабар) Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...