Багато років пролежали у землі: Цистерну з двома людськими скелетами знайшли в Одесі

Наразі правоохоронці намагаються встановити особи загиблих, обставини та причини їхньої смерті.
У Одесі знайшли людські рештки. Ілюстрація: УНН.

В одному з приватних будинків у Суворовському районі, що на Одещині, виявили скелетовані рештки двох тіл. Про це повідомили правоохоронцям мешканці будинку, які його орендують, зазначили у прес-службі Нацполіції в Одеській області, передають Патріоти України.

"З’ясувалося, що більше десяти років будинок здається в оренду. Мешканці вирішили зробити каналізацію та винайняли працівників, щоб ті прочистили ємність для збереження рідкого палива, яка була вкопана біля будинку та близько 20 років не використовувалася за призначенням. Під час відкачування рідини з ємності робітники і виявили людські скелети без зовнішніх ознак насилля", – йдеться у повідомленні.

Разом з людськими рештками виявили чоловічий годинник, фрагменти одягу та жіночої сумки. Їх передали на експертизу. Наразі правоохоронці намагаються встановити особи загиблих, обставини та причини їхньої смерті.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...