З архіву ПУ. Верещала, як недорізана свиня: Мати екс-регіоналки Бережної покусала поліцейського (відео)

Незважаючи на спокійне прохання чоловіка відкрити двері, неадекватна жінка вчепилася йому в руку зубами.

Крізь цей пролом Бережна кидалася на поліцейського. Фото: скріншот відео.

Мати загиблої екс-регіоналки Ірини Бережної, Олена Бережна покусала одного із правоохоронців, котрі намагалися потрапити у її квартиру для проведення обшуку. Незважаючи на спокійні прохання чоловіка відкрити двері, неадекватна вчепилася йому в руку зубами. Відеофрагмент цього інциденту був показаний в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Навіщо ви мене чіпаєте? Не чіпайте! Відійдіть! Дотримуйтесь закону!" — кидалася Бережна на правоохоронців через пролом у дверях і несамовито кричала. Варто зазначити, що ті, хто прийшов проводити обшук, при цьому поводилися вкрай стримано і вмовляли проросійську активістку по-доброму пустити їх у квартиру.

"Дайте я відкрию. Відчиніть, я просто вас прошу. Ви мені покусали руку, подивіться, ви покусали руку!" — сказав поліцейський. Однак Бережна не вгамовувалася і продовжувала звинувачувати силовиків у тому, що вони нібито її вдарили. Наприкінці відеофрагменту знову чути дикий вереск прихильниці російських окупантів.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...