Батько у відчаї намагався врятувати доньку від полум'я: Пожежник зловив скинуту з третього поверху дитину (відео)

Вогонь практично повністю охопив триповерхову будівлю. Унаслідок цього десятки жителів змушені були вибиратися на дах і балкони.
Пожежник упіймав маленьку дівчинку. Фото: скріншот з відео.

Поблизу міста Атланта (штат Джорджія, США) пожежник Скотт Строуп зловив маленьку дівчинку, скинуту її батьком з балкона третього поверху будівлі, у якій виникла пожежа. Вогонь практично повністю охопив триповерхову будівлю. Унаслідок цього десятки жителів змушені були вибиратися на дах і балкони. Про це повідомляє CBS News, передають Патріоти України.

Щоб врятувати дитину від полум'я, батько кинув дитину в руки Строупу. Пожежник зловив дівчинку і передав лікарям. "Ми ловили дітей наче грали в футбол. На балконах були дорослі, які кидали своїх дітей прямо нам в руки. У нас було кілька пожежників, які ловили немовлят, так що це було просто неймовірно", - розповів інший пожежник Ерік Джексон.

У результаті події кілька мешканців звернулися за допомогою через вдихання диму, але серйозно ніхто не постраждав. Однак близько 50 людей опинилися просто неба, оскільки будинок згорів практично повністю.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...