Батьки, будьте пильними: У Києві педофіл влаштував полювання на дітлахів у закладі позашкільної освіти

Коли покидьок бачив дитину, яку не зустрічали батьки, то просив жертву про допомогу.

Педофіл намагався викрасти хлопчика. Фото: скріншот з відео.

У середу, 12 грудня, в соцмережах з'явилося відео, як невідомий чоловік викрадає дитину. Відео розповсюдила мама восьмирічного хлопчика, якого дивом вдалося врятувати з рук педофіла. Інцидент стався ще 8 грудня, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, збоченець підстерігав жертв біля технічної студії, куди діти ходять займатися в гуртках. Коли він бачив дитину, яку не зустрічали батьки, то просив її про допомогу. Цього разу він сказав хлопчикові: «Мені на "Айпаді" потрібно з документами попрацювати, чи не підкажеш, де тут тихе місце?» Не дивлячись на те що дитина не знала, що підказати, невідомий взяв його за руку і повів шукати «тихе місце». На відео видно, як чоловік намагається відкрити двері в під'їздах і підвалах, щоб завести туди хлопчика.

Як вдалося врятувати дитину, жінка розповіла в Facebook: «Мы своего ребенка (8 лет) с мобильным телефоном отпускаем самостоятельно на кружки, если это в соседних домах и не нужно переходить дорогу. Это была суббота, 15:30 (був на «Винахiднику» - ред.), на Гмыри (вулиця в Дарницькому районі). Ребенок обычно задерживается на занятиях по робототехнике (вечером мы его всегда забирали). Если занятие днем, то сам идет домой. Мы всегда ему звоним: «Мама, я скоро буду, еще поиграюсь». Поэтому я не волновалась. Перезвонив второй раз, сынок сказал, что идет домой.

Когда он дома не появился, я позвонила снова и, слава богу, вовремя! Повезло, что ребенок снял трубку и вообще, что ее не отобрали! И тут фраза: «Мама, мы с дядей ищем тихое место». У меня от этой фразы ноги подкосились, я так орала в трубку — убегай быстро, тебя хотят украсть!!! И сама побежала из своей кондитерской за малым! От страха сердце вылетало. Слава богу, все обошлось — ребенок убежал обратно на «Винахiдник», и я его со своими слезами и истерикой забрала. Конечно, он был в шоке! Ведь он не понимал, что с ним могло случиться! Сейчас мы по всем заведениям снимаем показания камер — нужно лицо этого гада!"

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...