Бацька пожартував? Авто білоруського президента припаркувалося на місці для інвалідів (фото)

Хто був за кермом і в салоні автівки, поки що невідомо.

Олександр Лукашенко. Фото:www.bbc.com

У Білорусі автомобіль президента країни Олександра Лукашенка - Rolls-Royce з номером 001-BY - засікли припаркованим біля кафе на місці для людей з інвалідністю. Про це пише Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Відзначається, що машина паркувалася в супроводі як мінімум двох автомобілів спеціального підрозділу ДПС "Стріла". Хто був за кермом авто і в салоні, наразі невідомо.

Відзначається, що згідно з ч.2 ст. 18:22 Адміністративного кодексу Білорусі, неправомірне паркування на місці для інвалідів карається штрафом у розмірі 2 базових величин.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...